5-stegs-metoden: Hur man på bästa sätt förstör sin diet

Vi blir ständigt bomberderade med information om olika dieter, och bilder på trådsmala modeller som lätt skulle flyga bort hur som helst ifall det blev lite vind. Jag fick därför idén at göra det totalt motsatta, att göra en liten beskrivning av en metod i fem steg om hur man på bästa sätt förstör sin diet. Jag rekommenderar ingen att på allvar göra vad som står här, det är mest läsning för nöjes skull. Enjoy!

1. När du är ensam hemma, så passa på att baka kakor eller varför inte gå iväg och köp dig själv lite glass? Du behöver inte heller dela med dig, och om du äter upp allting själv finns det inte heller några bevis för att du överhuvudtaget åt det.

2. Spendera ett par timmar tänkandes på motion och träning, utan att faktist göra någonting. Istället så kan du poppa dig själv lite popcorn, lägga dig i soffan och titta på en film.

3. Ta ett par bilder på dig själv med din nya mobiltelefon, för att sedan bli deppig av hur knubbigt ditt ansikte ser ut på bilden, vilke hemska dubbelhakor du tycks få. Kom igen, ät en påse chips. De kommer att få dig må bättre. Det är inte du som är tjock, det är vinkeln bilden togs i. (Glöm inte att kameran dessutom lägger på 5 kilo!)

4. Va? Fryser du? Det har säkert inget att göra med din långsamma ämnesomsättning. Gör dig en kopp varm choklad - och eftersom kakaon är sockerfri så är det helt okej att lägga i lite marshmallows. Fyll din kopp med 2/3 varm choklad och 1/3 med mini-marshmallows - det är den perfekta blandningen, tro mig.

5. Jag förstår att dina armar känns som stora tjocka korvar när du har på dig din favoritskjorta, och att du känner hur din haka (hakor) veckar sig varje gång du böjer huvudet för att titta neråt. Tro det eller ej, men du har inte gått upp ett hekto, det är skjortan som har krympt i tvätten. Angående dina hakor, så höj lite på hakorna och sträck fram den lite, ingen kommer att märka någonting!

Kram på er, och lycka till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0